Blog

Een prettig weekend!

Een prettig weekenddonderdag 4 november 2010

Soms lukken dingen gewoon, afgelopen weekend was een feest. De Langstraatcup werd gewonnen en het Altena Streekfestival werd gewonnen. Nu waren de druiven in Andel zoeter dan vorig jaar want de grote concurrent o.l.v. Danny Oosterman was er nu wel bij. Een schitterend orkest dat haar muzikaliteit altijd hoog in het vaandel heeft.  En hoewel ik altijd roep dat muziek niet om de punten gaat is een feestje toch altijd leuk. Inmiddels is ook het project met Lucien Foort afgerond en zoals je kan zien in de recensie bij ‘de pers’ is  het best leuk gegaan.

Komend weekend gaat ook het concert van Altena Brass in de serie Verrassende Ontmoetingen in het prachtige Cenakel in Tilburg deze keer. Heerlijk om te werken met toppers als Bram Bossier op viool en An Raskin op Bajan. De muziek van Wilby spreekt voor zich natuurlijk maar vooral Kulesha is iedere keer weer verrassend. Voor de liefhebber van moderne muziek? Don’t miss it! (En voor de mensen die er niet van houden is er natuurlijk Balkan Moods, een thema werk in de stijl van Windows of the world en Cry of the Celts.)

En dan zondag natuurlijk Berlicum in de slag om de Meierijcup. We hebben een prachtig programma met Rush van Hazo, Sunrise at Angel’s Gate en het klarinetconcert van Marco Putz. Wat een prachtig stuk is dat! En dan nu de knop voor mijn website omzetten. Ook spannend en vooral hoog tijd! Here we go 10,9,8,7..................