Blog

Scheepsrecht

Scheepsrechtmaandag 8 november 2010

Weer een superweekend gehad. Zaterdagavond een schitterend concert gehad met Altena Brass in de serie Verrassende Ontmoetingen met het accordeonconcert van Gary Kulesha en Flight van Philip Wilby in het prachtige Cenakel van Tilburg. Zondag mocht ik de titel verdedigen met harmonie TOG op de Meierijcup. Ik had mijn mond voorbijgepraat in de krant na de dubbele winst vorige week dus ik had wat waar te maken. Maar het orkest deed het super en ook zij haalden de winst binnen. Met dank aan een prachtige uitvoering van Petri Smulders in het clarinetconcert van Marco Putz. Wat een goede componist is dat. Echt genieten. En daarmee wonnen we de Meierijcup voor de derde keer op rij en won ik in twee weekenden met 3 orkesten een regiocup. Te mooi om waar te zijn!

Vandaag was het quality-time voor mijn twee meiden. Gerolschaatst, getekend en hun favoriete gerecht geserveerd. Stoofpeertjes van beppe met gebakken aardappels en schnitzel! Morgen weer lekker aan de slag met de voorbereidingen voor het kerstconcert van Berlicum. Samen met a-capella kwartet Rock 4 gaan we een prachtig concert geven vol nieuwe arrangementen. De voorbereidingen zijn in volle gang en het wordt mooi.

Waspik maakt zich intussen op voor het nieuwjaarsconcert met onder andere het spectaculaire Awayday van Adam Gorb. Candide anno 2010. Gaaf!

Met de Phil volgende week een uitwisselingsconcert met Krimpen. De week daarop naar de beurs van Berlage in Amsterdam met Altena Brass. Ook alweer druk bezig met de programmering voor het jaarlijkse paasconcert. In ieder geval gaat daar na de pauze het schitterende Balkan Moods en hebben we de beste trompettist van Nederland. Hierover snel meer. Hoef me in ieder geval ook de komende weken niet te vervelen.