Blog

Hallo Wereld

Bregtje Yske Ademawoensdag 3 april 2013

In de prachtige ‘Hallo Wereld’ show van Kinderen voor kinderen stond onze Bregtje als jongste van 10 deelnemers op 9 maart in Den Bosch in het Theater aan de Parade te zingen.

Apetrots waren heit en mama en de familie natuurlijk. En niet te vergeten haar beide juffen die speciaal kwamen luisteren. Echt gaaf. En dat ze prachtig zong is te horen op haar eigen youtubekanaal Bregtje Yske Adema. Ook haar try-out op het sportgala staat er op met een spetterend optreden met maar liefst 31 danseresjes.

Voor mij kwam deze maand eindelijk een eind aan een lang project waarin ik de hele musical ‘Titanic’ voor fanfare mocht bewerken. Prachtig om te doen en zeer leerzaam maar wat een klus. Daarnaast stond ook het optreden van de Dordtse Phil een paar weken centraal in huize Adema. Voor DJ en orkest stond weer ‘Band in the mix’ op het programma op poppodium 013 te Tilburg en het kon niet anders dan dat er een nieuwe orkestratie kwam. Want zo werkt het met DJ’s. Gisteren is uit en kan echt niet meer. ‘Band in the mix 2013’ dus. Nieuwe dancetracks, meer tracks ook dit keer, met andere solisten maar met de zelfde formule waarmee in 2011 schouwburg Kunstmin op z’n kop werd gezet. Met grote dank aan DJ Lucien Foort. Wat een sympathieke gast is dat. Super leuk om mee samen te werken. De voorbereidingen zijn nu klaar en 6 April aanstaande gaat het gebeuren.

 

Geen Bach, Wagner of Reed...... maar wel opnieuw een uniek project dat barst van de energie!

 

Nu is het sinds een week of 2 weer een beetje rustiger. Pasen is intussen achter de rug. Met Altena Brass hebben we een prachtig paasconcert gegeven met onder andere muziek voor smartphones en cornetten en met een 2e introductie van de brassbandmuziek van de Amerikaanse componiste Nancy Galbraith. Euphonic Blues is naast Luminosity echt een aanwinst voor het concertrepertoire. Opnames zullen ongetwijfeld binnenkort verschijnen op de site of op youtube. Check voor de rest van het programma de website van Altena Brass. Voor nu maak ik me op voor 6 april 6 april en Bregtje voor Hank-live dat ze mag gaan openen. Yeah!!!! :-)