De Pers

4barsrest

4Barsrestdinsdag 16 novemver 2010

Afgelopen week stond er een prachtig interview op ‘de’ brassbandsite ‘4barsrest’. In het artikel wordt een perfecte beschrijving gegeven van Altena Brass. Wat we doen en waar we voor staan. We hadden het zelf niet beter kunnen verwoorden.

Steekwoorden: “out of the box, controversial”!

 

Hattrick

Hartrickmaandag 8 november 2010

Reactie in BNdeStem op ‘dubbelslag’ - artikel waarin mijn iets te enthousiaste opmerking over een mogelijke hattrick werd bevestigd.

 

Dubbelslag

Dubbelslag

woensdag 3 november 2010

Artikel naar aanleiding van de dubbele winst met Altena Brass en Harmonie V&V Waspik. in één weekend wonnen we de Altena Cup en de Langstraat Cup. Het was me nog nooit overkomen en een reden voor BNdeStem om er een leuk artikel aan te wijden.

 

Fragment Dordrechts Philharmonisch Orkest op radio 538 met Jeroen Nieuwenhuize

Fragment 538maandag 11 november 2010

Tja, wat valt hier nog over te zeggen. Harmonieorkest meets 538, alsof je verdwaald en in de speelgoedwinkel terechtkomt. Pr voor de blaaswereld. Luister en huiver.

 

Recensie Phil & Lucien Foort

Vlammend muzikaal duelmaandag 11 oktober 2010

Droomrecensie in het Algemeen Dagblad over het jubileumconcert van het Dordrechts Philharmonisch Orkest in samenwerking met de geweldige Rotterdamse DJ Lucien Foort. Over dampende concertzaal en een publiek dat om meer schreeuwt.

 

Recensie harmonie V&V Waspik met Requiem van Hidas

Recensie harmonie V&V Waspik met Requiem van HidasMaandag 4 mei 2009

Recensie van het herdenkingsconcert met het concertkoor uit Bergen op Zoom en vier zangsolisten waarin de uitvoering van het prachtige 'David' van Melillo en het 'Requiem' van Hidas wordt beschreven.